Oftalmologie

Puteti apela la serviciile cabinetului de oftalmologie si optica medicala din spitalul si policlinicile Dentirad din Ploiești și Plopeni.

Oftalmologia este o specialitate medico-chirurgicala care se ocupa cu tratamentul afectiunilor ochiului si anexelor sale.

In cadrul consultului oftalmologic se realizeaza un examen fizic si ulterior se poate recomanda examenul acuitatii vizuale, examenul campului vizual,masurarea tensiunii intraoculare, examenul fundului de ochi,prescriere ochelari, prescriere lentile de contact.

Afectiuni precum conjunctivita, blefarita, keratitele, uveitele, se trateaza medicamentos.

In cadrul clinicii noastre pacientii beneficiaza de tratamente moderne chirurgicale de ultima generatie pentru afectiuni ca glaucomul si cataracta. Interventiile chirurgicale sunt efectuate de o echipa medicala complexa si completa, de renume national si international. Datorita tehnologiei noi utilizate, pacientii nu necesita spitalizare, putand sa se intoarca in propriul camin chiar la cateva ore dupa realizarea operatiei oftalmologice.Ulterior, pacientii beneficiaza de control gratuit a doua zi postoperator, la o saptamana si o luna dupa operatie.

Tarife servicii de Oftalmologie

Consultatie200 lei
Examen fund ochi100 lei
Prescriere ochelari100 lei
Prescriere lentile de contact100 lei
Autorefractomie (dioptron)40 lei
Masurarea tensiunii intraoculare40 lei
Pahimetrie80/110 lei
Gonioscopie100 lei
Biomicroscopie60 lei
Biometrie80/110 lei
Camp vizual (un ochi/doi ochi)80/110 lei
O.C.T (un ochi/doi ochi)150/200 lei
Consultatie completa (include camp vizual si O.C.T)350 lei
Ecografie150 lei

Dr. Silviu Mureșan

Medic specialist
Oftalmologie clinică