Urologie

 Echipa noastră de experți în urologie se dedică oferirii de servicii medicale de cea mai înaltă calitate, utilizând cele mai moderne tehnologii și abordări pentru a asigura sănătatea dumneavoastră urologică.

Urologia este o ramură a medicinei care se ocupă cu diagnosticul și tratamentul afecțiunilor sistemului urinar și ale sistemului reproducător masculin. Astfel, urologii sunt medici specializați în tratarea problemelor legate de rinichi, uretere, vezică urinară, uretră și organele reproductive masculine, precum testiculele, epididimul, vas deferens, prostata și penis.

Principalele afecțiuni tratate în cadrul urologiei includ infecțiile tractului urinar, pietrele la rinichi, incontinența urinară, disfuncțiile erectile, cancerele urologice (cum ar fi cancerul de prostată, vezică urinară sau rinichi), hipertrofia prostatică benignă (o creștere a dimensiunii prostatei care poate afecta fluxul urinar) și alte probleme legate de sistemul urogenital.

Urologii utilizează o varietate de tehnici și proceduri pentru a diagnostica și trata afecțiunile, inclusiv imagistica medicală, analize de laborator, endoscopie urologică și intervenții chirurgicale. Este recomandat să consulți un urolog dacă experimentezi simptome sau probleme legate de sistemul urinar sau reproducător masculin, pentru a beneficia de evaluare și tratament adecvat.

Servicii Specializate în Urologie

Suntem specializați în diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor urologice, oferind o gamă completă de servicii personalizate pentru fiecare pacient. Printre serviciile noastre se numără:

Consult Urologic: Echipa noastră de medici urologi vă oferă evaluări amănunțite, consultări specializate și soluții personalizate pentru toate problemele urologice. Pentru eficacitatea diagnosticarii, consultatia va include si ecografie.

Diagnostic Avansat: Utilizăm tehnologii moderne de diagnostic, inclusiv imagistică medicală de ultimă generație, pentru a identifica și evalua afecțiunile urologice într-un mod precis și eficient.

Tratamente Personalizate: Bazându-ne pe cele mai recente descoperiri în domeniul urologiei, vă oferim tratamente personalizate pentru afecțiunile dumneavoastră specifice, asigurându-ne că primiți cea mai bună îngrijire posibilă.

Cistoscopia este o procedură medicală în care un tub subțire și flexibil, numit cistoscop, este introdus în vezica urinară pentru a examina interiorul acesteia și a uretrei. Acest tub este echipat cu o cameră video la capăt, permițând medicului să vizualizeze direct structurile interne ale vezicii urinare și ale uretrei.

Scopurile cistoscopiei pot varia și includ:

Diagnosticul afecțiunilor vezicii urinare: Cistoscopia poate fi utilizată pentru a identifica și evalua diverse afecțiuni, cum ar fi infecțiile vezicii urinare, calculii (pietrele) vezicale, iritații sau leziuni.

Tratamentul unor condiții specifice: Cistoscopia poate fi folosită pentru a efectua diverse proceduri minim invazive în timpul examinării, precum îndepărtarea de calculi vezicali, prelevarea de mostre de țesut (biopsie) pentru diagnosticul cancerului vezical sau tratamentul unor leziuni vezicale.

Investigarea simptomelor: Dacă pacientul prezintă simptome precum durere în timpul urinării, sângerare la nivelul urinei sau frecvență urinară anormală, cistoscopia poate ajuta la identificarea cauzelor acestor simptome.

Cistoscopia poate fi realizată într-o clinică sau într-un spital și poate fi efectuată sub anestezie locală sau generală, în funcție de cazul și procedura specifică. Este important să discuți cu medicul tău despre pregătirea necesară înaintea procedurii și să îi adresezi orice întrebări sau îngrijorări.

Echipa noastră de medici urologi experimentați efectuează intervenții chirurgicale avansate, folosind tehnologii minim-invazive pentru a asigura recuperarea rapidă și confortul dumneavoastră.

Angajamentul Nostru

Ne angajăm să oferim fiecărui pacient îngrijire personalizată și soluții eficiente pentru problemele lor urologice. Suntem dedicați să vă asigurăm că întâmpinați o experiență medicală confortabilă și să vă recăpătați calitatea vieții.

Contactați-ne astăzi la 0244 997 si programati o consultatie.

Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de servicii urologice specializate, nu ezitați să ne contactați. Echipa noastră este aici pentru a vă oferi sprijinul necesar pentru a vă menține sănătatea optimă.

Vă mulțumim că ne-ați ales!

Medici

Dr. Cristian Moldoveanu

Medic Primar Urologie

Dr. Veronica Chiperi

Medic specialist Anestezie și Terapie Intensivă

Program: Luni – Vineri (în funcție de programări)

Spital Plopeni

Telefon
0785 213 305

Locații

Spital Plopeni
  • Adresă: Bulevardul Republicii 8-10, Plopeni
  • Telefon: 0785 213 305