Cardiologie

Serviciile cabinetelor de Cardiologie din Spitalul privat și Clinicile Dentirad Hospital pot fi accesate atât în Ploiesti cât și în Plopeni.

Medicii specialiști cardiologi din cadrul Dentirad Hospital, utilizează pentru diagnostic electrocardiograma, ecografia cardiacă și vasculară (Doppler), holtere TA, holtere EKG, testul de efort, coronarografia, scintigrafia, imagistica prin rezonanță magnetică (RMN), markerii biochimici și pot monitoriza și trata pacienții atât în sistem de internare în Spitalul privat propriu cât si în Clinicile Dentirad Hospital din Ploiești și Plopeni.

Cardiologia este ramura medicală care studiează modalitatea de functionare a aparatului cardio-vascular (inima și vasele de sânge) și maladiile care le afectează pe acestea. Bolile cardio-vasculare reprezintă prima cauză de deces în Romania. De aceea este important consultul cardiologic la medicul specialist de la primele simptome cardiace.

Medicul specialist cardiolog stabilește tratamentul corect în cazul hipertensivilor (creșterea presiunii arteriale, ceea ce se întâmplă la majoritatea pacienților cu vârsta peste 50 de ani), în cazul pacienților cu cardiopatie ischemică (o oxigenare însuficientă a inimii), a valvulopatiilor, miocarditelor (inflamatii ale mușchilor inimii), dar și monitorizează, modifică și adaptează la nevoie tratamentul cronic al pacienților cu afecțiuni cardio-vasculare, în cazul tratamentului zilnic luat pe întreg parcusul vieții.

Medici

Dr. Ioan Moscaliuc

Medic primar cardiologie
Medic Primar Medicină Internă

Spital Plopeni

Telefon
0785 213 305

Dr. Ioana Raduță

Medic Specialist Cardiologie
Doctor în știinte medicale

Clinica Ploiești

Telefon
0735 555 950

Tarife investigații cardiologie

Consultatie + EKG + echografie cardiaca doppler500 lei
Control la 6 luni500 lei
Consultatie200 lei
Control200 lei
Holter TA / EKG150/200 lei
Echografie abdominala150 lei

Locații

Spital Plopeni
  • Address: Str. Republicii 8-10, Plopeni, Prahova 105900
  • Phone: 0785 213 305
Clinica Ploiești
  • Address: Bd. Republicii nr. 301 Ploiești, Prahova 100072
  • Phone: 0785 213 305