Dacă nu sunteți alergic la ouă, puteți să consumați linistiți acest mic-dejun ușor de preparat. (bineințeles, ca in cazul oricarui aliment, cu moderație) Centrul galben, delicios al ouălor deține un loc important când vine vorba de clasamentul alimentelor dăunătoare pentru sănătate. În mare parte, din cauza conținutului de colesterol, majoritatea oamenilor, crezând că acesta poate provoca probleme de sănatate ale inimii. Ceea ce nu menționează foarte multe dintre publicatii, este faptul că, asa cum știm, există 2 tipuri de colesterol, unul bun si unul rau, iar gălbenusul, din fericire, il conține pe cel bun. HDL (colesterolul bun) ajută in lupta cu LDL (colesterolul rau). Bonus: oul, consumat dimineața, este unul dintre puținele alimente care ne ofera mai multă energie peste zi, pâna la masa de prânz!
Back to Media
Back to Media
Related Posts
Teste COVID19 – RT – PCR
De luni 20.07.2020 Dentirad Hospital pune la dispoziția dumneavoastră servicii de testare COVID19, prin metoda RT PCR. Testarea se face... read more
Cum să-ți ajuți creierul să țină pasul cu tine?
Odată cu trecerea anilor, funcțiile celor mai importante organe încep sa se diminueze, astfel încât este foarte indicat sa facem... read more
Scurgeri nazale
Ce sunt scurgerile nazale? Mucusul nazal nu este doar un material enervant in nasul nostru – are de fapt un scop... read more
Lasă un răspuns