Dacă nu sunteți alergic la ouă, puteți să consumați linistiți acest mic-dejun ușor de preparat. (bineințeles, ca in cazul oricarui aliment, cu moderație) Centrul galben, delicios al ouălor deține un loc important când vine vorba de clasamentul alimentelor dăunătoare pentru sănătate. În mare parte, din cauza conținutului de colesterol, majoritatea oamenilor, crezând că acesta poate provoca probleme de sănatate ale inimii. Ceea ce nu menționează foarte multe dintre publicatii, este faptul că, asa cum știm, există 2 tipuri de colesterol, unul bun si unul rau, iar gălbenusul, din fericire, il conține pe cel bun. HDL (colesterolul bun) ajută in lupta cu LDL (colesterolul rau). Bonus: oul, consumat dimineața, este unul dintre puținele alimente care ne ofera mai multă energie peste zi, pâna la masa de prânz!
Back to Media
Back to Media
Related Posts
Ce sunt bolile autoimune si cum apar?
Sistemul nostru imunitar, lupta împotriva germenilor si bacteriilor rele, precum si a altor forme de amenințări pe care le detectează... read more

Cum alegem corect tratamentul rinitelor de sezon?
Noi studii demonstrează ca majoritatea celor care suferă de alergii sezoniere, își aleg medicamentele in mod greșit. Odată cu înflorirea copacilor,... read more
Cateva informatii despre splină
O persoană lângă tine tușește, strănută și își suflă nasul. In acest timp, in corpul tău, splina este ocupată să... read more
Lasă un răspuns