Dacă nu sunteți alergic la ouă, puteți să consumați linistiți acest mic-dejun ușor de preparat. (bineințeles, ca in cazul oricarui aliment, cu moderație) Centrul galben, delicios al ouălor deține un loc important când vine vorba de clasamentul alimentelor dăunătoare pentru sănătate. În mare parte, din cauza conținutului de colesterol, majoritatea oamenilor, crezând că acesta poate provoca probleme de sănatate ale inimii. Ceea ce nu menționează foarte multe dintre publicatii, este faptul că, asa cum știm, există 2 tipuri de colesterol, unul bun si unul rau, iar gălbenusul, din fericire, il conține pe cel bun. HDL (colesterolul bun) ajută in lupta cu LDL (colesterolul rau). Bonus: oul, consumat dimineața, este unul dintre puținele alimente care ne ofera mai multă energie peste zi, pâna la masa de prânz!
Back to Media
Back to Media
Related Posts
Mituri despre bolile digestive – aprobate sau demontate
Funcționarea corecta a sistemului digestiv este unul din stâlpii sănătății, însă apar foarte multe mituri legate de bolile digestive. In... read more
Sindromul Ovarelor Polichistice
Sindromul Ovarelor Polichistice (SOP) este o afecțiune medicală ce produce un dezechilibru hormonal in randul femeilor. Pacientele cu SOP produc hormoni masculini in cantități mai... read more
Ginecologie la Dentirad Hospital
Afectiunile ginecologice pot fi impartite in mai multe categorii, in functie de organele afectate si de modul de... read more
Lasă un răspuns