Puteti apela la serviciile cabinetului de oftalmologie si optica medicala din spitalul si policlinicile Dentirad din Ploiesti si Plopeni.

Oftalmologia este o specialitate medico-chirurgicala care se ocupa cu tratamentul afectiunilor ochiului si anexelor sale.
In cadrul consultului oftalmologic se realizeaza un examen fizic si ulterior se poate recomanda examenul acuitatii vizuale, examenul campului vizual,masurarea tensiunii intraoculare, examenul fundului de ochi,prescriere ochelari, prescriere lentile de contact.
Afectiuni precum conjunctivita, blefarita, keratitele, uveitele, se trateaza medicamentos.
In cadrul clinicii noastre pacientii beneficiaza de tratamente moderne chirurgicale de ultima generatie pentru afectiuni ca glaucomul si cataracta. Interventiile chirurgicale sunt efectuate de o echipa medicala complexa si completa, de renume national si international. Datorita tehnologiei noi utilizate, pacientii nu necesita spitalizare, putand sa se intoarca in propriul camin chiar la cateva ore dupa realizarea operatiei oftalmologice.Ulterior, pacientii beneficiaza de control gratuit a doua zi postoperator, la o saptamana si o luna dupa operatie.

Oftalmologie si Optica Medicala

Consultatie
Examen fund ochi
Prescriere ochelari
Prescriere lentile de contact
Autorefractomie (dioptron)
Masurarea tensiunii intraoculare
Pahimetrie
Gonioscopie
Biomicroscopie
Biometrie
Camp vizual (un ochi/doi ochi)
O.C.T (un ochi/doi ochi)
Consultatie completa (include camp vizual si O.C.T)
Ecografie