Noutati

Infectii sezoniere

       Temperaturile crescute împreună cu transpirația excesiva cauzată de acestea, pot favoriza apariția unor infecții ale organismului. Am selectat câteva dintre acestea pentru dumneavoastră și în cele ce urmează veți găsi și câteva sfaturi pentru a le trata:
      Ciupercile de piele (infecțiile fungice): Hidratarea (umiditatea) în exces în anumite zone ale corpului crește șansele apariției ciupercii. Zone precum pielea sub brațului, pielea dintre degetele de la picioare sunt zonele „preferate” ale infecțiilor fungice. Acestea apar sub forma unor pete roșii și sunt însoțite de mâncărimi intense. Netratate, acestea continuă să își mărească dimensiunile. Infecțiile fungice pot fi tratate cu ușurință, folosind unguente sau medicamente, pe care le puteți obține în urma unei consultații la medicul specialist, care în urma diagnosticării va va elibera o rețetă de tratament.
     Infecțiile de sinus: Congestie nazală, durere la nivel facial, scurgeri nazale care nu se mai opresc; dacă ești unul dintre “detinatorii” alergiilor ești deja familiarizat cu toate aceste simptome. Vara, în majoritatea zonelor, aerul este încărcat cu polen. În general acesta este inofensiv, însă pentru anumite persoane să inspire aer “atins” de polen înseamnă cascade de strănuturi, mâncărimi și scurgeri nazale apoase, simptome care pot trada infecții ale sinusurilor. Nu există forme totale de evitare a polenului însă, puteți evita orele de vârf ale “plimbarii” polenului (dimineață), iar când mergeți cu mașina e bine să țineți geamurile ridicate. Dacă aveți un prieten patruped care petrece mult timp afară, pe timpul verii este indicat să îi faceți baie mai des, pentru a evita transferul polenului din blană acestuia în casă. Pentru cazurile persistente, adresați-va unui medic specialist. Acesta vă va elibera, în urma diagnosticării, un tratament corespunzător.
    Infecția urechii (infecția înotătorului): denumită medical “otită externă”, această infecție apare foarte des în rândul celor care frecventează bazine, ștranduri sau piscine. Aceasta apare când apa intră și se blochează în canalul urechii, unde favorizate de umiditate și căldură bacteriile se pot dezvolta ușor.Pentru a preveni infecția, încercați să scoateți apa ajunsă în urechi prin tamponarea cu colțul prosopului, trageți de lobul urechii pentru ca apa să poată ieși, folosiți uscătorul de păr pentru a usca urmele de apă rămase. Evitați folosirea bețișoarelor de urechi! Acestea absorb și ceara benefică din urechi, ceară ce are rol natural de protectie importiva infecțiilor. Pentru cazurile repetate și/sau persistente, adresați-va medicului specialist.
    Pentru toate cazurile prezentate mai sus cât și pentru multe alte afectiuni ale pielii, articulațiilor, respiratorii sau circulatorii și nu numai, DENTIRAD HOSPITAL, utilizează OZONOTERAPIA: o metodă noninvaziva cu efecte imediate pentru un număr foarte mare de afecțiuni. Află mai multe despre această terapie revolutionară accesand
0
  Articole similare

Add a Comment


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.