Cardiologie Ploiesti Plopeni

Serviciile cabinetelor de Cardiologie din Spitalul privat si Clinicile Dentirad Hospital , pot fi accesate atat in Ploiesti cat si in  Plopeni.

Cardiologia este ramura medicala care studieaza modalitatea de functionare a aparatului cardio-vascular ( inima si vasele de sange) si maladiile care le afecteaza pe acestea.
Bolile cardio-vasculare reprezinta prima cauza de deces in Romania.De aceea este important consultul cardiologic la medicul specialist de la primele simptome cardiace.
Medicii specialisti cardiologi din cadrul Dentirad Hospital, utilizeaza pentru diagnostic electrocardiograma, ecografia cardiaca si vasculara (Doppler), holtere TA , holtere EKG, testul de efort, coronarografia, scintigrafia, imagistica prin rezonanta magnetica, markerii biochimici si pot monitoriza si trata pacientii atat in sistem de internare in Spitalul privat propriu cat si in Clinicile Dentirad Hospital din Ploiesti si Plopeni.

Medicul specialist cardiolog stabileste tratamentul corect in cazul hipertensivilor( cresterea presiunii arteriale, ceea ce se intampla la majoritatea pacientilor cu varsta peste 50 de ani), in cazul pacientilor cu cardiopatie ischemica ( o oxigenare insuficienta a inimii), a valvulopatiilor, miocarditelor( inflamatii ale muschilor inimii), dar si monitorizeaza, modifica si adapteaza la nevoie tratamentul cronic al pacientilor cu afectiuni cardio-vasculare, deoare vorbim despre tratament zilnic luat intreaga viata.

Cardiologie

Consultatie + EKG + echografie cardiaca doppler
Control la 6 luni
Consultatie
Control
Holter TA / EKG
Echografie abdominala