Noutati

Noul test rapid COVID 19 – acum la DENTIRAD HOSPITAL!

Dentirad Hospital vă oferă pe lângă testarea RT PCR, identificarea rapida a anticorpilor specifici IgG si IgM, analiza cantitativa a anticorpilor totali din sânge, și testarea rapida pentru Antigenul Ag Sars Cov 2.
Metoda presupune recoltarea unei probe biologice din orofaringe prin intermediul unui tampon atașat la capatul unui betigaș, prepararea probei folosind un buffer special, și testarea intr-o caseta ce va identifica, urmare a unei reactii chimice,  prezența sau absența incarcaturii virale.

Deși nu substituie testarea PCR, se adresează, ca și aceasta, identificarii acizilor nucleici specifici virusului si furnizează rezultatul in maxim 30 minute, cu o specificitate de 100% și o sensibilitate de 84,38%.

Aceste teste au fost folosite pe scara larga in Coreea de Sud, cu rezultate foarte bune. Pot fi folosite mult mai rapid fata de momentul contactului, decat testele rapide pentru anticorpi specifici sau impreuna cu acestea, in monitorizarea dinamicii infectarii.

Pretul unui astfel de test este de 250 lei, iar rezultatul se comunica pacientului in 30 minute.

Pentru informatii suplimentare si programari apelati 0244 972 sau scrieti-ne un mesaj in pagina noastra de facebook! Sanatate!

0
  Articole similare

Add a Comment


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.