Noutati

Recuperare Medicala

Spitalul Dentirad Hospital oferă servicii de recuperare si reabilitare medicala, atât in sistem ambulatoriu cat si in tratamente ce necesita perioade de spitalizare.

Dotata cu aparate performante si cu tehnologia terapeutica de ultima generație dar mai ales cu cadre medicale dedicate înțelegerii nevoii pacientului si orientate către soluționarea acestora, baza de recuperare Dentirad Hospital tratează probleme neurologice, articulare- boli artrozice in particular, musculare, tulburări de echilibru, tulburări de coordonare, tulburări de sensibilitate, modificări ale forței unui segment al corpului, dureri de diferite etiologii si cu diverse localizări.

Fie ca este vorba de recuperare in urma unei intervenții chirurgicale, in urma unui accident, afecțiuni degenerative cauzate de înaintarea in vârsta, boli cronice sau pur si simplu obținerea si menținerea unui fizic armonios si sănătos, echipa Dentirad Hospital va pune la dispoziție terapii si programe care va vor ajuta sa obțineți ceea ce va doriți si împreuna veți găsi o soluție pentru problemele dumneavoastră medicale.

In baza de recuperare Dentirad Hospital beneficiați de: sala de sport, masaj terapeutic, YUMEIHO (masaj terapeutic japonez) fiziokinetoterapie, terapia TECAR, curenți de frecventa joasa, medie si înaltă si multe altele, sub atenta îndrumare si supraveghere a specialiștilor.

In urma unei consultații si a determinării problemei dumneavoastră medicale (diagnosticării), va fi elaborata o foaie de tratament ce va conține procedurile de care aveți nevoie si durata aproximativa a tratamentului, astfel încât veți fi înștiințat de la început de timpul pe care va trebui sa il alocați recuperării. (perioada aproximata si influentata de reactia fiecarui pacient la tratamentele primite).

Pentru detalii si programari apelati numarul unic 0244 972 sau accesati www.dentirad.ro.

0
  Articole similare

Add a Comment


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.