MIT: Nu este bine să consumi gălbenușul.

Dacă nu sunteți alergic la ouă, puteți să consumați linistiți acest mic-dejun ușor de preparat. (bineințeles, ca in cazul oricarui aliment, cu moderație) Centrul galben, delicios al ouălor deține un loc important când vine vorba de clasamentul alimentelor dăunătoare pentru sănătate. În mare parte, din cauza conținutului de colesterol, majoritatea oamenilor, crezând că acesta poate provoca probleme de sănatate ale inimii. Ceea ce nu menționează foarte multe dintre publicatii, este faptul că, asa cum știm, există 2 tipuri de colesterol, unul bun si unul rau, iar gălbenusul, din fericire, il conține pe cel bun. HDL (colesterolul bun) ajută in lupta cu LDL (colesterolul rau). Bonus: oul, consumat dimineața, este unul dintre puținele alimente care ne ofera mai multă energie peste zi, pâna la masa de prânz!

0

Add a Comment


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.